De samenwerkingsfunctie van Wooclap maakt teamwerk naadloos door meerdere gebruikers in staat te stellen om binnen dezelfde interactieve sessie samen inhoud te maken, te bewerken en instellingen aan te passen. Elke toegewezen medewerker kan het live-evenement starten en presenteren zonder dat er bestandsoverdrachten of dubbele instellingen nodig zijn.
Deze functie is beschikbaar voor organisaties met een Campus- of Enterprise-abonnement. Het is ook beschikbaar voor Pro-abonnementen.
Maak uw Wooclap-evenement aan
Begin met het aanmaken van een Wooclap-evenement. U kunt kiezen voor een evenement dat u al heeft aangemaakt of voor het aanmaken van een nieuw evenement. Als het de eerste keer is dat u een evenement aanmaakt, kunt u ons artikel bekijken om vertrouwd te raken met het platform: Maak uw eerste evenement in Wooclap.
Medewerkers toevoegen
Medewerkers binnen een gedeeld Wooclap-evenement vallen onder twee categorieën:
De auteur is de persoon die het evenement heeft aangemaakt. Alleen de auteur van het evenement kan medewerkers toevoegen en verwijderen.
Een medewerker is iemand die door de auteur aan het evenement is toegevoegd.
Om medewerkers aan uw evenement toe te voegen, klikt u eerst op Evenement delen (1) rechtsboven in uw scherm, vervolgens op het vervolgkeuzemenu Medewerkers toevoegen (2) en voert u het e-mailadres van uw collega in (3). Als uw collega nog geen Wooclap-account heeft, ontvangt deze een e-mail met de uitnodiging om er een aan te maken.
Zodra medewerkers aan uw evenement zijn toegevoegd, ontvangen zij een e-mailuitnodiging waarin staat dat zij zijn uitgenodigd om samen te werken aan een Wooclap-evenement.
👆 Om aan een evenement te worden toegevoegd, moeten medewerkers eerst het e-mailadres verifiëren dat aan hun Wooclap-account is gekoppeld. Zonder deze verificatie hebben ze geen toegang tot de evenementen waarvoor ze als medewerker zijn uitgenodigd. Zodra het e-mailadres is geverifieerd, krijgen ze toegang tot het evenement. U kunt meer lezen in ons speciale artikel: Hoe kunt u uw e-mailadres verifiëren.
Zodra de uitnodigingen zijn verzonden, verschijnt er aan de rechterkant van uw evenement een pictogram dat u informeert dat verschillende mensen er toegang toe hebben.
Bouw samen uw Wooclap-evenement!
Wanneer u uw Wooclap-evenement met meerdere mensen bewerkt, kan iedereen vragen in het evenement aanmaken, verwijderen of wijzigen. Iedereen kan ook de instellingen van het evenement wijzigen. Alleen de auteur van het evenement kan het evenement echter verwijderen en medewerkers toevoegen of verwijderen.
👆 Als de auteur het evenement verwijdert, verliezen alle medewerkers hun toegang. Een medewerker kan een evenement verlaten zolang hij of zij niet de auteur is, maar kan het niet verwijderen. Het verlaten van een Wooclap-evenement zorgt er ook voor dat een medewerker de toegang tot het evenement verliest.
Houd er rekening mee dat als iemand het Wooclap-evenement start terwijl iemand anders het momenteel bewerkt, de vraag op alle schermen wordt weergegeven. Als een medewerker een evenement wil wijzigen dat momenteel bezig is, verschijnt er een pop-upvenster als waarschuwing.
👆 Als een medewerker een Starter-abonnement heeft, kan deze vragen aanmaken en wijzigen. Ook kan deze het evenement opnieuw instellen. Als het evenement meer dan 5 vragen bevat, wordt gevraagd om het abonnement te upgraden voordat het gepresenteerd kan worden.
Een medewerker met een Starter-abonnement kan geen vragen exporteren of het rapport van het evenement downloaden.
U kunt meer lezen over het Starter-abonnement in dit artikel: Wat zijn de tarieven van Wooclap?
Deze hulpmiddelen kunnen u ook helpen 👇



